VACATURES. Wat wil je doen bij Rexel?
Kies een afdeling
Filter op locatie
Je gekozen filters:

Alle filters verwijderen

VACATURES. Wat wil je doen bij Rexel?
Kies een afdeling
Kies Rexel locatie

Business Development

‘Innoveren is vooruitzien’. Onze afdeling Business Development brengt onze klanten de laatste innovaties en concepten. De denktank van Rexel wordt deze afdeling ook wel genoemd. De laatste ontwikkelingen over energie opslag en besparingsmogelijkheden, een nieuw logistiek concept of verdere verduurzaming van gebouwen dat zit allemaal in jouw dag en geen dag is het zelfde. Ben jij er klaar voor?

E Business

Het digitale hart van de organisatie. We willen onze webshop nog sneller, makkelijker en beter maken. Elke dag weer. Heeft een klant een vraag over een product, keuzestress of knoppenvrees? Onze live chat medewerkers helpen direct. Bij ons staat 1 ding centraal: onze klant online de beste klantervaring bieden.

Financiën

De afdeling Financiën waakt over de portemonnee van Rexel. Om alle geldstromen goed te volgen, weet deze afdeling exact wat er speelt en aan welke knoppen gedraaid moet worden voor een beter resultaat. Ons financiële geweten wordt deze afdeling ook wel genoemd. Dus als jij goed bent in delen en vermenigvuldigen moet je zeker deze vacatures bekijken!

HR

De afdeling werkplezier! Hier draait alles om de ontwikkeling, energie en betrokkenheid van onze medewerkers. Wij ondersteunen jou en je leidinggevende bij arbeidsvraagstukken, talentontwikkeling en gezondheid. Kortom, ga jij Rexel als werkgever verder op de kaart zetten en ben jij de steun en toeverlaat voor onze medewerkers en leidinggevende? Bekijk dan onze vacatures.

IT

Ontwikkelen en meedenken over vernieuwingen in het digitale tijdperk. Complexiteit reduceren en tegelijkertijd het systeem uitbreiden en verbeteren. Net zoveel kansen als uitdagingen, IT Happiness is ons motto! De 400+ medewerkers die elke dag gebruik maken van onze IT zijn je elke dag weer dankbaar!

Inkoop

Bij Rexel hebben we veel producten zelf op voorraad. Maar om ons assortiment samen te stellen, in te kopen en te beheren, zijn flink wat mensen betrokken. Deze afdeling zorgt ervoor dat elke investering in een merk en/of product het uiterste rendement oplevert. Kun jij dit ook en wil jij een productgroep veroveren bekijk dan snel onze vacatures!

Logistiek

Onze medewerkers binnen Logistiek weten van aanpakken, uitpakken en inpakken! Ook vandaag verstouwen we ruim 3.500 dozen en pakketten die morgen al bij onze klanten worden bezorgd. Best een uitdaging om tussen de 25.000 producten in ons magazijn de juiste producten bij elkaar te zoeken. Door slimme looproutes en systemen lukt “vandaag voor 20.00 uur besteld, morgen bij de klant” elke dag weer. Dus ben je dol op inpakken of uitpakken? Bekijk snel onze vacatures!

Marketing

Marketing bij Rexel betekent in de praktijk: ‘Ervoor zorgen dat we de klant bij ieder contact de beste ervaring bieden’. Dit doe je bijvoorbeeld door het schrijven van geweldige teksten voor productpromotie of over onze diensten. Of door een event te organiseren waarbij de klant onze diensten en energie kan ervaren. Daarnaast helpen wij collega’s beslissingen te nemen op basis van data en cijfers.

Stages

Studeren en ervaring opdoen in de beste leeromgeving? Wil jij wat bijverdienen en tegelijkertijd iets leren? Gelukkig hebben we bij Rexel regelmatig interessante stage mogelijkheden. En wie weet kun je na je studie blijven, want we hebben voor starters genoeg mogelijkheden!

Verkoop

“Geluk is niet te koop, onze producten en concepten wel”. Dit is het motto van onze afdeling verkoop. Zij zijn dagelijks bezig om samen met onze klanten de toekomst te bouwen, specialistische vragen te beantwoorden op locatie, telefonisch, op de vestiging of zelfs nog per fax! Jouw kennis van elektrotechniek combineren met jouw aangeboren klantgerichtheid? Kijk niet verder, jou moeten we hebben.