Rexel Als Werkgever

Met trots, werken we vanuit Rexel samen aan 100% duurzaam.

Als kennispartner en groothandel voelen wij de verantwoordelijkheid om de energietransitie en elektrificatie in Nederland te versnellen. Samen met meer dan 430 collega’s en ruim 20 vestigingen zijn we dé betrokken partner voor onze klanten om naar 100% duurzaam te streven.

Dit doen we door het leveren van innovatieve producten en diensten die een duurzame bijdrage leveren aan de ambities en doelstellingen binnen de woningbouw, utiliteit en industrie. Dat maakt dat we voortdurend in beweging zijn in voorbereiding op de toekomst, mede dankzij de energie en creativiteit van onze energieke collega’s.

Rexel als werkgever
Rexel als werkgever
We hechten veel waarde aan een duurzame wereld en delen onze kennis en ervaring om anderen te inspireren

Als werkgever heeft Rexel een actieve rol in het informeren van klanten over de marktontwikkelingen door het organiseren van evenementen, adviseren op het gebied van verduurzaming en trainingen voor zowel klanten als onze eigen collega’s. Of je nu al ervaring hebt in de technische sector of net komt kijken, bij Rexel helpen we je graag verder in jouw ontwikkeling en bijdrage in de energietransitie.

We zijn trots op de groeiende cijfers én de samenwerking tussen diverse onderdelen van verkoop, logistiek en de ondersteunende diensten.

Dit komt ook terug in onze metingen van medewerkerstevredenheid.
Zo werken we samen aan 100% duurzaam!

Onze Kernwaarden

Rexel als werkgever
best customer experience

De beste klantbeleving
bieden

Luistert actief naar de verwachtingen van de klant en gebruikt deze om de klanttevredenheid te vergroten.

Onze krachten bundelen om successen te boeken

Zoekt actief contact met anderen en heeft een open en respectvolle houding ten opzichte van de ervaring en opvattingen van anderen.

Innovatie
promoten

Denkt breder dan de eigen functie en begrijpt volledig de redenen voor verandering en continue verbetering. Brengt zelf nieuwe ideeën aan.

Medewerkers betrekken om hun talenten te ontwikkelen

Wil bijleren en dit in de praktijk uitvoeren. Kijkt uit naar gemeenschappelijke kansen in plaats van onderscheidende factoren. Zoekt feedback op eigen geleverde prestaties.

Onderling vertrouwen
stimuleren

Heeft een “ik-kan-dit” houding. Houdt rekening met de ethische en zakelijke normen van het bedrijf.

Jezelf ontwikkelen om het
verschil te maken

Draagt graag bij tot het succes van het team en aan de uitvoering van de strategie. Altijd bereid anderen te helpen slagen.

Rexel Medewerkerwaarden

Waar onze kernwaarden de bedrijfscultuur weergeven, worden deze uitgedragen door onze collega’s. Daarom gedragen we ons in de zogenaamde medewerkerwaarden, in woorden en daden – niet alleen naar collega’s toe, maar ook naar onze klanten en leveranciers.

Rexel Medewerkerwaarden

Jij maakt het verschil

Jij werkt met een geweldig team

Jij bent proactief

Jij krijgt de carrière die bij je past

Jij hebt de beste leeromgeving

Jij maakt het
verschil

Raimond Looye

Manager Own Brands

“Wat we willen is dat iedereen passie
heeft voor wat ie doet.”

Mathilde Spronk

Consultant

“Want ik vind het belangrijk als ik veel enthousiasme en energie in mijn werk stop dat de werkgever dat ook weer in mij terug stopt.”

Jij hebt de beste leeromgeving

Je collega’s staan voor je klaar en via de Rexel Academy kun je werken aan je ontwikkeling. Via opleidingspartners kun je maatwerk cursussen en trainingen volgen.

Bas van Heijst

Commercieel Medewerker Binnendienst

“Collega’s helpen je heel graag en óók onze klanten helpen de nieuwe collega’s graag op weg. Natuurlijk zijn daarnaast vakopleidingen en maatwerktrainingen mogelijk.”

We krijgen vaak te horen dat, ondanks dat we een groot bedrijf zijn, het als een familiebedrijf aanvoelt. Dit zie je terug in de samenwerking tussen collega’s en de interactie onderling, ook op evenementen en andere activiteiten. Wil je weten wat dat doet voor onze Rexel cultuur?

Jij werkt met een
geweldig team

Mila van Stormbroek

Commercieel Medewerker Binnendienst

“Ja, wat ik heel prettig vind is dat er zo’n goede werksfeer hier is. We kunnen echt heel hard lachen met z’n allen en daarnaast ook gewoon heel hard werken.”

Jij bent proactief

Marleen Born

Allround Magazijnmedewerker

“Hier wordt zelfinitiatief ook heel erg op prijs gesteld. Het maakt niet uit of je kennis hebt van technische materialen of een technische achtergrond hebt alles is te leren. En we helpen graag iedereen.”

Jij krijgt de carrière die bij je past

Ronald Bosch

Key Accountmanager

“Wellicht ga je van Accountmanager naar Vestigingsmanager of wil je nog een andere stap maken. Het fijne van Rexel is dat ze daar ook echt in meedenken.”

Klinkt dit interessant?

Scroll naar boven