Rexel Cultuur

In de manier waarop collega’s met elkaar omgaan, de werkzaamheden samen voltooien én successen vieren zie je de Rexel cultuur.

De Rexel cultuur wordt uitgedragen door alle collega’s. De cultuur is open, blijft in ontwikkeling door de (nieuwe) collega’s. We bieden een veilige werkplek voor iedereen.

Jaarlijks doen we daarom bijvoorbeeld een medewerkerstevredenheidsonderzoek. We peilen hierin onder andere ons gevoel van trots op onze baan, kameraadschap en het vertrouwen in ons management.

Zo peilen we wat goed gaat én wat beter kan. Hier gaan we gezamenlijk mee aan de slag.

Gezamenlijk vieren wij onze behaalde successen door onder andere de Rexel Aspergedagen, de Solar Solutions Beurs, Rexel Energ!ek. Maar ook door de Winter Efteling en het 100% Rexel Festival!

Rexel Aspergedagen

De Aspergedagen zijn een terugkerend evenement op diverse locaties in Nederland, waarbij we met het oogsten van de beste asperges uit Zuid-Limburg ook aandacht hebben voor de nieuwste innovaties in samenwerking met onze goede leveranciers. Klanten kunnen na een lange werkdag bij een Aspergedag aansluiten op een informele manier, zich laten informeren en een hapje en drankje nuttigen.

Solar Solutions Beurs

Op de vakbeurs van Solar Solutions is Rexel aanwezig met een team van accountmanagers, consultants en productmanagers om bezoekers te informeren hoe we samen (kunnen) werken aan 100% duurzaam. Samen als één team.

De stand van Rexel is omgebouwd tot een woonhuis, waarbij onze gehele duurzame oplossingen zijn gepresenteerd. Van zonne-energie, e-mobility en Laadnet tot aan verwarmen, koelen, ventileren en accuopslag. Dit is een totaaloplossing in de energietransitie. Een zonnepaneel is niet compleet zonder een omvormer, groepenkast, werkschakelaar of een thuisbatterij.

Rexel Energ!ek

Gezondheid en veiligheid is bij Rexel niet alleen belangrijk, het is de basis waarop we beleid en voorwaarden stellen aan de verdere groei en ontwikkeling van Rexel collega’s. Daarom heet ons vitaliteitsprogramma Rexel Energ!ek. Met een werkgroep van Rexel Energ!ek ambassadeurs komen we regelmatig bij elkaar om elkaar uit de comfortzone te halen en belangrijke thema’s te bespreken en uit te voeren in het kader van gezond en fit werken.

Dit doen we door verschillende evenementen. Een recent voorbeeld hiervan is een koude training én een presentatie van onze ambassadeur Marit Bouwmeester.

Rexel Winter Efteling

De gezelligheid en kameraadschap zie je terug op ons evenement voor klanten die sparen voor een dagje Winter Efteling verzorgd door Rexel.

100% Rexel Festival

Energie! Dansen! Gezelligheid! Entertainment! Successen vieren! Dát is het 100% Rexel Festival. Samen met collega’s en hun partners ging het dak eraf van het Rexel distributiecentrum, dat omgetoverd werd tot een ware feestlocatie.

Kom werken bij Rexel!

Scroll naar boven